به همت انجمن علمی پزشکی دانشگاه؛
کارگاه " CBL" با محوریت غدد و هورمونها در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد
دبیر انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم از برگزاری کارگاه CBL با محوریت غدد و هورمونها به صورت مجازی خبر داد و گفت: این کارگاه با حضور 34 شرکت کننده و 8 تسهیلگر برگزار شد.
محمد حسین عطارد طی گفت وگویی اظهار داشت: با توجه به امتداد آموزش مجازی و یکنواختی روند مطالعه دروس و همچنین دوری دانشجویان از فضای دانشگاه به ویژه سالن تشریح و آزمایشگاهها برگزاری کارگاه هایی مثل(Case Based Learning) CBL می تواند شور و شوق یادگیری را در دانشجویان دو چندان کند.
دبیر انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه هدف کلی جلسات CBL این است که دانشجویان مقطع علوم پایه، با کیس های بالینی مرتبط مواجه شوند و سعی کنند تا مطالب خوانده شده در علوم پایه را برای تحلیل وضعیت بیمار به کار ببندند، تصریح کرد: جلسات CBL باعث تثبیت مطالب کاربردی، توانایی حل مساله و کار گروهی و نیز افزایش انگیزه مطالعه به علت مشاهده ی ارتباط دروس با کار پزشکی آینده می شود.
وی به روند برگزاری کارگاه اشاره و عنوان کرد: ابتدا شرکت کنندگان گروه بندی می شوند و برای هر گروه تسهیلگری اختصاص می یابد(تسهیلگر آن ها را در طول بحث ها راهنمایی خواهد کرد.)؛ در روز اول کیس ها در اختیار گروه ها قرار می گیرد تا آن ها بتوانند روی مسائل فکر کنند و در نتیجه ی بحث گروهی به فرضیه هایی برسند؛ در روز بعدی همه شرکت کنندگان وارد کلاسی آنلاین می شوند تا جواب نهایی کیس را بشنوند و ابهامات خود را از استاد جلسه بپرسند.
عطارد در ادامه از برگزاری اولین دوره از کارگاههای CBL با محوریت غدد و هورمونها توسط انجمن علمی پزشکی خبر داد و گفت: این کارگاه به صورت مجازی با حضور ۳۴ شرکت کننده و ۸ تسهیلگر برگزار شد.
دبیر انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: در ابتدای جلسه اول فیلمی از مکالمه بیمار و پزشک نمایش داده شد و دانشجویان در گروههای مجزا با همراهی تسهیلگرشان به بحث پیرامون کیس مطرح شده پرداختند.
وی ادامه داد: در روز دوم شرکت کنندگان در بستر اسکایروم گرد هم آمدند و استاد ارجمند جناب آقای دکتر زینلی، کیس مورد نظر را تحلیل کرده و تشخیص نهایی بیمار را توضیح دادند؛ همچنین شرکت کنندگان در این جلسه سوالات و ابهامات خود را با ایشان مطرح کردند.
به گفته عطارد در پایان کارگاه نظرسنجی در رابطه با کیفیت و میزان مفید بودن این جلسات انجام شد؛ نتایج این نظرسنجی مبنی بر استقبال شرکت کنندگان از برگزاری دوره های آینده میباشد.
انتهای پیام/
نظر دهید