• 1400/03/05 - 10:53
  • 121
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ساختار فضای فیزیکی اختصاص‌یافته به نمازخانه‌ها در برخی مراکز درمانی مناسب نیست

اولین جلسه تعامل نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار و در آن بر لزوم استفاده از طرح‌های تشویقی در جهت ترویج نماز درمیان دانشگاهیان تاکید و از نامناسب بودن ساختارفضای فیزیکی اختصاص یافته به نمازخانه‌ها در برخی مراکز درمانی انتقاد شد.

اولین جلسه تعامل نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونت فرهنگی دانشجویی به ریاست دکتر شیما آب آب زاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و با حضور حجت الاسلام طاهری رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران این معاونت برگزار شد.

ساختارفضای فیزیکی اختصاص یافته به نمازخانه‌ها در برخی بیمارستان‌ها مناسب نیست

در این نشست صمیمی، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم با نامناسب خواندن فضای فیزیکی اختصاص یافته به نمازخانه‌ها در برخی بیمارستان‌ها اظهار داشت: برای تشویق و ترغیب دانشگاهیان به امر نماز نیاز جدی به فرهنگ سازی داریم.

حجت الاسلام سید محمد طاهری با بیان اینکه یک مجموعه و نهاد به تنهایی قادر نیست به لحاظ فرهنگی به مقوله نماز بپردازد، گفت: در این مسیر نیازمند همدلی وهماهنگی همگان بوده و نقش معاونت فرهنگی دانشجویی برای پرداختن به موضوع نماز غیرقابل انکار بوده و حائز اهمیت است.

وی با بیان اهمیت تبلیغ و اطلاع‌رسانی مقوله نماز در دنیای امروز در میان دانشگاهیان ابراز کرد: پرداختن به این مهم، تاثیر زیادی در امر ترغیب و ترویج آحاد جامعه به سمت نماز دارد؛ اما متأسفانه در فضای دانشگاه این فضا را شاهد نیستیم، در سایت اصلی دانشگاه انواع اطلاعیه‌ها وجود دارد؛ چه خوب می شود به منظور تشویق و ترغیب دانشگاهیان به نماز جایگاه ویژه‌ای به آن در صفحه اول سایت دانشگاه اختصاص یابد.

از طرح‌های تشویقی برای ترویج نماز استفاده شود

رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: تنها عاملی که می‌تواند دانشجویان را به سمت ترویج نماز بکشاند استفاده از طرح‌های تشویقی است.

همچنین در این نشست، مدیرفرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم دغدغه مندی نهاد رهبری در امر نماز را شایسته تقدیر دانست و تأکید کرد:بایستی یکی از اولویت‌های کار فرهنگی پرداختن به مقوله نماز باشد.

 محمدصادق فریدی بر لزوم استفاده از ظرفیت جشنواره نماز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی تأکید و خاطرنشان کرد: نماز بایستی به عنوان مقوله‌ای فرهنگی در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها ملاحظه شود و برنامه‌ریزی‌ها باید به سمت ترویج نماز برود.

مدیردانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در بخشی از این نشست، بر لزوم داشتن نگاهی فرهنگی به حوزه مدیریت دانشجویی تاکید و تصریح کرد: متأسفانه در زمینه نماز، طرح جامع فرهنگی نداریم و طرح مسئله از سوی مسئولان کافی نیست؛ بلکه بایستی راهکار ارائه و به افراد مأموریت داده شود.

دکتر عابدین ثقفی پور همچنین برلزوم مأموریت محور بودن مقوله‌های فرهنگی از جمله نماز خاطرنشان کرد: بایستی مصادیق فرهنگی را تعریف کرده و در جهت رشد و اعتلای فرهنگ نمازخوانی در جامعه تلاش کنیم.

در این جلسه پیگیری ساختار فضای فیزیکی نمازخانه‌ها در تمامی بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، خوابگاه‌ها از جمله خوابگاه خواهران و برادران و تمامی دانشکده‌ها مصوب شد که بعضی نسبتاً مطلوب و بعضی نیاز به ارتقاء و اصلاح دارد.

ارائه آموزش ضمن خدمت در حوزه نماز برای دانشکده‌ها

همچنین مقرر شد ارائه آموزش ضمن خدمت در حوزه نماز به صورت حضوری در محیط‌های دانشجویی و فرهنگی(دانشکده‌ها) و به صورت دوره ای توسط اساتید نهاد مقام معظم رهبری و تبلیغ این حوزه توسط پرسنل محترم کلیه دانشگاه انجام گیرد.

در ارتباط با تبلیغ حوزه نماز توسط بروشور، تمپلیت و فضای مجازی جهت تشویق و ترغیب مشارکت پرسنل و دانشجویان در نماز مقرر شد صفحه اول سایت دانشگاه در حوزه نماز به روزرسانی گردد؛ همین طور استفاده از مطالب حوزه نماز جهت اساتید، اعضا هیئت علمی و پرسنل به صورت مجازی با اتوماسیون اداری مصوب شد.

در ادامه جلسه مقرر گردید کلاس‌ها یا کارگاه‌هایی در حوزه نماز با مشوق‌های خوب( به عنوان مثال سفر مشهد) با در نظر گرفتن اساتید بنام و مسلط در این امور جهت دانشجویان برگزار شود.

در پایان نشست نیز توانمندسازی ناظمه‌ها در حوزه نماز در جهت تبلیغ در خوابگاه خواهران مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار معاونت دانشجویی,خبر ویژه
  • کد خبر : 44190

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید