رئیس اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد:
تماس تلفنی با هزار و 570 دانشجو در طرح همقدم
رئیس اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم اجرای طرح همقدم را از جمله فعالیتهای اداره مشاوره در سال 99 برشمرد و گفت: در سال گذشته، با هزار و 570 دانشجو در طرح همقدم تماس تلفنی گرفته شد.
حسین هزارخوانی طی گفتوگویی به مصوبات جلسه اخیر شورای تأمین بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره و اظهار داشت: در این جلسه، فعالیتهای اداره مشاوره در سال 99 عنوان و مشکلات دستیاران از جمله پایین بودن حقالزحمه آنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم به بیان عمده فعالیتها و اقدامات صورت گرفته از سوی اداره مشاوره در سال 99 پرداخت و گفت: غربالگری دانشجویان جدید الورود به صورت الکترونیکی که از طریق سامانه پیامکی اطلاع رسانی شد از جمله این اقدامات بودند که اکثر دانشجویان در این طرح شرکت کردند.
وی اجرای طرح همقدم را یکی دیگر از فعالیتهای اداره مشاوره در سال 99 برشمرد و اظهار کرد: طرح همقدم یک طرح نظارتی بود که در آن مشاوران با تمامی دانشجویان تماس میگرفتند و در صورت نیاز به مصاحبه، مشاوره و یا ارجاع به روان پزشک اقدامات مقتضی انجام میشد؛ سال گذشته، مشاوران اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان با هزار و 570 نفر تماس گرفتند.
هزار خوانی با اشاره به اجرای طرح غربالگری دانشجویان خوابگاهی به صورت کیفی عنوان کرد: این طرح، ابلاغ وزارتی نداشت و یک طرح کاملاً دانشگاهی بود که در سطح دانشجویان خوابگاهی انجام شد.
به گفته رئیس اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه همچنین حل مشکلات دستیاران که وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برآن تأکید ویژهای دارند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی به افزایش 50 درصدی حق الزحمه دستیاران در سال 1399 اشاره و ابراز کرد: پایین بودن حقالزحمه دستیاران، فشرده بودن شیفتهای بیمارستانی و بررسی امکانات رفاهی پاویونها از جمله مهمترین مشکلاتی بودند که در این جلسه بررسی شدند که مقررشد شیفتها مقداری سبک تر شود؛ همچنین به روزرسانی امکانات رفاهی پاویونها مورد تأکید قرار گرفت.
هزارخوانی از اختصاص پک فرهنگی یا تربیت بدنی ویژه دستیاران خبر داد و اضافه کرد: همچنین در جلسه شورای تأمین بهداشت روان دانشگاه، انتظارات خود را از شورا یا کمیته تأمین بهداشت روان مطرح کردیم که جابجایی اتاقهای مشاوره بدون هماهنگی در برخی دانشکدهها جزو گلایههایی بود که در این جلسه مطرح شد.
به گفته رئیس اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم در این نشست همچنین پیرامون بیمه سلامت دستیاران صحبت شد که بایستی آیین نامههایشان اصلاح شود تا بتوانند از یک سری امکانات خوابگاهی و رفاهی برخوردار شوند.
هزارخوانی در پایان خاطرنشان کرد: بایستی به ازای هر 350 دانشجو یک مشاور داشته باشیم که دانشگاه، با استاندارد مقدار خیلی کمی فاصله دارد که امیدواریم با تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مشکل برطرف شود.
انتهای پیام/
نظر دهید