• 1393/05/04 - 08:31
  • 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر

این کارگاه با هدف تبیین و ترویج هر چه بیشتر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و انجام شیوه های انجام مؤثر این فریضه به مدت سه روز در سالن جلسات علامه طباطبایی معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید.

به گزارش اداره فرهنگی و فوق برنامه، کارگاه آموزشی طعم گیلاس با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با هدف تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد.

در این کارگاه سه روزه که با حضور اساتید محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین محمدی ولدانی و دکتر امامی برگزار گردید، شرکت کنندگان دانشجویی و کارمندی با مفهوم، ضرورت و شیوه انجام امر به معروف و نهی از منکر آشنا گردیدند.

در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین محمدی ولدانی به مفهوم شناسی این فریضه پرداخته و شیوه های تذکر لسانی و موارد وجوب آن را برشمرده و بیان داشتند که انسان تکویناً آزاد آفریده شده است ولی تشریعاً محدودیت هایی برای او ایجاد می شود و در این نوع تشریع باید حقوق دیگران را نیز رعایت کند و با توجه به این اصل میتوان دریافت که چرا امر به معروف و نهی از منکر برای انسان واجب گردیده است.

در ادامه مباحث کارگاه نیز آقای دکتر امامی، مدرس حوزه و دانشگاه نیز امر به معروف را تنها راه تحقق جامعه آرمانی اسلامی معرفی کرده و اظهار داشتند که بر اساس آیات قرآنی که می فرماید« و لتکن منکم امة يدعون الى الخير و يامرون بالمعروف و ينهون عن المنکر و اولئک هم المفلحون»جامعه ای در ردیف بهترین امّت قرار می گیرد که امر به معروف و نهی از منکر به خوبی در آن اجرا شود. همچنین ایشان بر ایجاد فضای نقد بالاخص نقد پائین به بالا تأکید نموده تا گروهی بتوانند بر اساس آن بهتر بتوانند امر به معروف و نهی از منکر نمایند.

در ادامه جلسات کارگاه دکتر امامی با بیان این نکته که بین دعوت دینی و امر به معروف و نهی از منکر تفاوت قائل شده و اظهار داشتند که اکثر افرادی که در جامعه ما رفتار نابهنجاری دارند از جمله افرادی هستند که مخاطب دعوت دینی قرار خواهند گرفت .

و نیز با توجه به حساس بودن مقوله امر به معروف و نهی از منکر هر گونه شیوه و رفتار بدی در این زمینه که منجر به منزجر شدن عده ای از دین شود باعث انجام عملی حرام گردیده ایم. همچنین ایشان برخورد در شرایط اجتماعی را استثناء نموده و اظهار داشته که می بایست در تدوین آئین نامه های دانشگاهی بر اساس ظرفیت کف جامعه عمل نمائیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت دانشجویی,اطلاعیه فرهنگی
  • کد خبر : 16098
کلمات کلیدی