اداره تغذیه

حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد.

عملکرد اداره تغذیه:

کارشناسان و ناظرین اداره تغذیه بر تمامی مراحل فرآیند طبخ غذا از جمله کنترل بهداشتی تمامی مواد اولیه مصرفی ورودی به آشپزخانه، نگهداری، آماده سازی، شستشو و ضدعفونی کردن مواد اولیه غذایی و مراحل پخت غذا، نحوه ارسال غذا به سلف سرویس ها و روند کار پیمانکار نظارت کامل دارند و گزارشات مربوطه را به رئیس اداره تغذیه اعلام می نمایند. تمامی موارد تخلف پیمانکار توسط مسؤولین مربوطه سریعاً پیگیری شده و اقدامات لازم صورت می پذیرد.

معرفی اداره تغذیه

نام و نام خانوادگی: محمد حسن طاهری فرد

سمت: مسئول اداره تغذیه و کارشناس تغذیه از دانشگاه علوم وتحقیقات تهران

اهم وظایف این اداره و واحدهای تابعه آن در ارائه غذای سالم به دانشجویان دانشکده ها و خوابگاههای دانشگاه عبارتند از :

  • نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه
  • نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
  • برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
  • تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن تحت نظر کارشناس تغذیه با لحاظ امکانات دانشگاه و نظارت بر اجرای برنامه غذایی
  • تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
  • نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده)
  • نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار در آشپزخانه
  • نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها)
  • نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا ( نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه )
  • کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا

تلفن : 02531971507

 

نام و نام خانوادگی: احمد کربلائی حسن

سمت: مسئول اتوماسیون تغذیه و کارشناس بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی تهران

شرح وظایف:

  1. -  پشتیبانی دستگاه های اتوماسیون تغذیه و رفع مشکلات مربوطه از قبیل خرابی و باینری جدید و ....
  2. -  گزارش گیری و آمار غذای دانشجویان به پیمانکار
  3. -  تهیه صورت وضعیت و سند غذای دانشجویان و اساتید و کارمندان به صورت ماهیانه
  4. -  صدور کارت دانشجویان جدید الورود و المثنی
  5. -  رفع مشکلات مربوط به سایت تغذیه
  6. -  رفع مشکلات مربوط به دانشجویان در خصوص اتوماسیون تغذیه
  7. -  نظارت بر ورود و کنترل مواد غذایی خام و پخته به عنوان کارشناس بهداشت محیط در آشپزخانه و سلف ها
  8. -  نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف ها
  9. -  نظارت بر بهداشت فردی کارکنان مشغول در آشپزخانه

 تلفن : 02531971507

 

نام و نام خانوادگی: حسن رامینه

سمت:  کارشناس آشپزخانه

  1. - نظارت بر کیفیت و کمیت مواد غذایی پخته شده
  2. - نظارت و کنترل بر ورود و خروج مواد غذایی به انبار و آشپزخانه
  3. - کنترل وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت آشپزخانه و سلف ها
  4. - نظارت بر درست انجام شدن مراحل طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه و سلف ها
  5. - نظارت بر انجام شدن مفاد قرارداد در طبخ و توزیع غذا
  6. - آمارگیری روزانه و اعلام به پیمانکار