اداره تغذیه
حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد.
عملکرد اداره تغذیه:
کارشناسان و ناظرین اداره تغذیه بر تمامی مراحل فرآیند طبخ غذا از جمله کنترل بهداشتی تمامی مواد اولیه مصرفی ورودی به آشپزخانه، نگهداری، آماده سازی، شستشو و ضدعفونی کردن مواد اولیه غذایی و مراحل پخت غذا، نحوه ارسال غذا به سلف سرویس ها و روند کار پیمانکار نظارت کامل دارند و گزارشات مربوطه را به رئیس اداره تغذیه اعلام می نمایند. تمامی موارد تخلف پیمانکار توسط مسؤولین مربوطه سریعاً پیگیری شده و اقدامات لازم صورت می پذیرد.
معرفی اداره تغذیه
نام و نام خانوادگی: محمد حسن طاهری فرد
سمت: مسئول اداره تغذیه و کارشناس تغذیه از دانشگاه علوم وتحقیقات تهران
اهم وظایف این اداره و واحدهای تابعه آن در ارائه غذای سالم به دانشجویان دانشکده ها و خوابگاههای دانشگاه عبارتند از :
- نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه
- نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
- برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
- تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن تحت نظر کارشناس تغذیه با لحاظ امکانات دانشگاه و نظارت بر اجرای برنامه غذایی
- تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
- نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده)
- نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار در آشپزخانه
- نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها)
- نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا ( نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه )
- کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا
تلفن : 02531971507
نام و نام خانوادگی: احمد کربلائی حسن
سمت: مسئول اتوماسیون تغذیه و کارشناس بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی تهران
شرح وظایف:
- - پشتیبانی دستگاه های اتوماسیون تغذیه و رفع مشکلات مربوطه از قبیل خرابی و باینری جدید و ....
- - گزارش گیری و آمار غذای دانشجویان به پیمانکار
- - تهیه صورت وضعیت و سند غذای دانشجویان و اساتید و کارمندان به صورت ماهیانه
- - صدور کارت دانشجویان جدید الورود و المثنی
- - رفع مشکلات مربوط به سایت تغذیه
- - رفع مشکلات مربوط به دانشجویان در خصوص اتوماسیون تغذیه
- - نظارت بر ورود و کنترل مواد غذایی خام و پخته به عنوان کارشناس بهداشت محیط در آشپزخانه و سلف ها
- - نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف ها
- - نظارت بر بهداشت فردی کارکنان مشغول در آشپزخانه
تلفن : 02531971507
نام و نام خانوادگی: حسن رامینه
سمت: کارشناس آشپزخانه
- - نظارت بر کیفیت و کمیت مواد غذایی پخته شده
- - نظارت و کنترل بر ورود و خروج مواد غذایی به انبار و آشپزخانه
- - کنترل وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت آشپزخانه و سلف ها
- - نظارت بر درست انجام شدن مراحل طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه و سلف ها
- - نظارت بر انجام شدن مفاد قرارداد در طبخ و توزیع غذا
- - آمارگیری روزانه و اعلام به پیمانکار