حجت الاسلام محمدی در جمع دانشجویان شرکت کننده طرح شهید بهشتی
گاهی تغییر یک بینش به اصلاح یک جامعه می انجامد
حجت الاسلام محمدی مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با اشاره به اهمیت خودشناسی خاطر نشان کردند: گاهی تغییر یک بینش به اصلاح یک جامعه می انجامد.
حجت الاسلام محمدی مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با اشاره به اهمیت خودشناسی خاطر نشان کردند: گاهی تغییر یک بینش به اصلاح یک جامعه می انجامد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، حجت الاسلام محمدی که در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره طرح معرفتی شهید بهشتی سخن می گفتند؛ بزرگترین هنر امام راحل را اصلاح تفکراتی عنوان کردند که سالها ذهن ملت ایران را به خمودگی و جمود کشانده بود و با رهبری آن پیر فرزانه بود که مسیر تاریخ و بشریت به جاده صلاح و سعادت بازگشت.
ایشان همچنین افزودند امروز نیز که اندیشه های ملت ایران و مستضعفین عالم به برکت حرکت امام خمینی (ره) نورانی شده است، شاهد روییدن جوانه های بیداری در سرتاسر عالم هستیم.
حجت الاسلام محمدی در قسمت پایانی عرایضشان اظهار امیدواری نمودند دانشجویان شرکت کننده در مدت برگزاری طرح شهید بهشتی، روح و ذهن خود را از معارف والای اسلام سرشار نمایند و همچون چشمه هایی جوشان دیگران را نیز از معارف قرآن سیراب نمایند.
در ابتدای این مراسم نیز جناب مهندس فرزین نیا معاون محترم دانشجویی فرهنگی ضمن خوشامد گویی به شرکت کنندگان، اظهار امیدواری نمودند عزیزان نهایت استفاده را از دوره ببرند.
دکتر ذاکریان معاون سابق دانشجویی فرهنگی و بنیانگذار این طرح در دانشگاه نیز با اشاره به موفقیت های چشمگیر این طرح در سالیان گذشته هدف اصلی از برگزاری طرح شهید بهشتی را اصلاح باورها و اعتقادات عزیزان عنوان کردند.
همچنین لازم ذکر است که پنجمین دوره طرح به مدت 10 روز (4 روز در قم و 6 روز در مشهد)، از تاریخ 27/4/90 لغایت 5/5/90 و با حضور 30 نفر از دانشجویان دختر و اساتید بزرگوار حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.
از جمله ویژگیهای متمایز طرح شهید بهشتی نسبت به طرح های مشابه به موارد ذیل می توان اشاره نمود:
- مباحثه ای بودن کلاسها بر خلاف شیوه رایج استاد محوری در دانشگاهها
- برگزاری کلاسها بصورت کاملا آزاد به دور از هرگونه ترس و واهمه از بیان باورهای ذهنی شکل یافته چه درست و چه غلط
- پاسخگویی به شبهات بصورت اغنایی و نه کلیشه ای
- پیشبرد مباحث بر حسب نیاز مخاطبان
- ارتباط مباحث با تمام شئون زندگی فرد از عبادت تا کار،خواب،سیاست، تحصیل، ...
- ترجیح کیفیت به کمیت
- حضور دانشجویان شرکت کننده در دوره های پیشین و برقراری ارتباط آنان با دانشجویان
- دست یافتن به حقیقتی که یافتنی است و نه ساختنی