• 1388/09/23 - 08:32
  • 29
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

برگزاري مراسم بزرگداشت روز دانشجو

16 آذر یادآور استکبار ستیزی و دادخواهی دانشجویانی است که حاضر نشدند در مقابل ظلم سر خم کنند. به همین مناسبت دانشگاه علوم پزشکی قم مراسم با شکوهی را با حضور آقایان حسین صفار هرندی، شهریار پرهیزگار، دكتر مسجدي مشاور فرهنگي وزير بهداشت، معاونین استاندار قم، فرماندار قم، مدیرکل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان برگزار نمود.

برگزاري مراسم بزرگداشت روز دانشجو

16 آذر یادآور استکبار ستیزی و دادخواهی دانشجویانی است که حاضر نشدند در مقابل ظلم سر خم کنند. به همین مناسبت دانشگاه علوم پزشکی قم مراسم با شکوهی را با حضور آقایان حسین صفار هرندی، شهریار پرهیزگار، دكتر مسجدي مشاور فرهنگي وزير بهداشت، معاونین استاندار قم، فرماندار قم، مدیرکل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان برگزار نمود.

 در ابتدای مراسم دکتر سیدشمس‌الدین حجازی ضمن تبریک عید غدیر خم و روز دانشجو گفت: تقارن این دو مناسبت را باید به فال نیک گرفت و لازم است در تمامی مراحل زندگی و در راه کسب علم و معرفت، اهل بیت را الگو قرار داد.
قائم مقام وزیر در استان با اشاره به ابعاد شخصيتي والاي اميرالمؤمنين علي (ع) در سخناني اظهار داشت: امروز دانشجويان و آينده‌سازان نظام اسلامي بايد بيش از پيش به شناخت و درك شخصيت ائمه اطهار (ع) روي آورده و از سيره و روش زندگي بزرگان دين الگو بگيرند. وي با اشاره به جريان حادثه غديرخم و اتفاقات پس از آن خاطرنشان كرد: برخي دشمنان ولايت پس از رحلت رسول اكرم(ص) جامعه اسلامي را از نعمت وجودي ايشان محروم كردند و گام در راه انحراف و دوري از ارزش‌ها و آرمان‌هاي اسلامي گذاشتند. اولين گروه مخالفان حضرت علي (ع) ناكثين بودند يعني كساني كه پيش از واقعه غدير خم يار و همراه پيامبر(ص) و اميرالمؤمنين علي(ع) بودند ولي پس از آن آهنگ مخالفت نواخته و در برابر خلافت ايشان سنگ‌اندازي كردند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم در ادامه افزود: امروز در جامعه ما نيز كساني هستند كه پيش از اين سابقه انقلابي‌گري و مجاهدت داشتند اما متأسفانه در برابر ظواهر چرب و شيرين دنيا استقامت نكرده و در مقابل ارزش‌هاي انقلابي صف‌آرايي كرده‌اند. اما امروز دانشجويان و فرهيختگان جامعه بايد اين افراد را به خوبي بشناسند و در برابر سخنان و رفتار آنان با بصيرت و هوشياري ايستادگي كنند. وي در پايان تصريح كرد: روز 16 آذر روز مبارزه با استكبار جهاني است و بدون شك كساني كه در اين روزهاي مقدس در كشورمان شعارهاي دفاع از آمريكا سر مي‌دهند با خشم و نفرت دانشجويان مواجه خواهند شد.

 

محمدحسين صفار هرندي با اشاره به جايگاه واقعه غديرخم در مكتب والاي تشيع در سخناني اظهار داشت: غدير خم نماد همراهي محبت و دوستي با ولايت و تبعيت است و اين معرفت در كشور ما سرمنشأ يك راه و آميخته شدن مودت اهل بيت عصمت و طهارت(ع) با جان‌هاي شيعيان است. اما شعار دوستي و محبت بايد همراه با شعور و معرفت باشد تا به بيراهه نرود و اگر شعارهاي ديني و انقلابي در مسير خود قرار نگرفته باشد هيچگاه نمي‌تواند كاركرد حقيقي خود را داشته باشد.
وزير ارشاد دولت نهم تصريح كرد: روز قدس و يا روز 13 آبان و يا 16 آذر از جمله شعائر انقلابي ماست كه به عنوان روزهاي مبارزه با استكبار جهاني لقب گرفته است، اما متأسفانه برخي با توجه به فلسفه وجودي خود آن را تعبير كرده و در مسير عكس آن رفتار مي‌كنند. همه شاهد بودند كه برخي با سردادن شعارهاي آنچناني، بر شعار «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر آمريكا» در روز قدس خط بطلان كشيدند. آنها حتي بر شعار «چون ايران مباشد تن من مباد» نيز پايبند نبوده و نيستند و همه به ياد دارند كه ملي‌گراهاي به اصطلاح وطن‌پرست حتي يك بار در جبهه‌هاي جنگ حاضر نشدند، اما رزمندگان اسلام با تبعيت از ولي‌فقيه و براي دفاع از مكتب اسلام در هشت سال دفاع مقدس جانانه مقاومت كردند.

وزير ارشاد دولت نهم با اشاره به شعار «استقلال، آزادي، جمهوري ايراني» اظهار داشت: سر دادن اين شعار يعني تعرض به تمامي آرمان‌ها و ارزش‌هايي كه ملت ايران آن را با ايستادگي و اهداي خون‌هاي بسيار به دست آورده است. چرا وقتي تحريف در شعائر انقلاب اسلامي بوجود مي‌آيد برخي كه ادعاي انقلابي‌گري دارند خاموشند و اين قدر تحملشان زياد شده است، در حالي كه وقتي در گوشه‌اي بر فرض خلافي از يك بسيجي و اعتراض به يك شخص سر مي‌زند گوش عالم و آدم را پر مي‌كنند.
وي با بيان اينكه جامعه بايد بر اساس منطق و گفت‌وگو شكل بگيرد و چنين اعتراضاتي كمتر در جامعه رخ دهد تصريح كرد: اگر كساني با سابقه حضور در جريان انقلاب و يا گرفتن حكمي از سوي امام راحل(ره) امروز در سخناني با دشمنان اسلام و انقلاب همنوايي مي‌كنند و متدينين جامعه در برابر آنها صف‌آرايي مي‌كنند چرا برخي فرياد مي‌زنند كه به يادگارهاي امام توهين شده است. وزير ارشاد دولت نهم گفت: اما متأسفانه وقتي متحدان و ياران اين افراد قرآن را كتاب خشونت معرفي مي‌كنند، به امام حسين(ع) توهين مي‌كنند و يا امام راحل(ره) را متعلق به موزه عنوان مي‌كنند صدايي دم نمي‌آورند و در برابر اين توهين‌ها به شعائر اسلام و انقلاب واكنش نشان نمي‌دهند. شاهد هستيم برخي به كارگيري هر وسيله‌اي را حتي اگر استفاده از دشمنان ديرينه خارجي باشد براي رسيدن به اهداف خود مي‌پذيرند و اين انديشه باطل را در ميان طرفداران خود گسترش مي‌دهند، اما مردم هوشيار و آگاه ايران اسلامي در برابر آنها موج مخالفت ايجاد كرده و ايستادگي مي‌كنند.
صفار هرندي در پايان تأكيد كرد: مردم به خوبي مي‌دانند كه دوست داشتن «ايران» به اين شكل كه برخي ادعا مي‌كنند با جمهوري اسلامي حقيقي منافات دارد و مردم به خوبي دريافته‌اند كه براي دوست داشتن وطن نمي‌توان از دشمنان قسم خورده ديرينه كمك گرفت.

در ادامه مراسم شهريار پرهيزگار قاري برخسته قرآن مجيد در سخناني اظهار داشت: امروز متأسفانه در جامعه معرفت خوبي به ويژه در ميان فرهيختگان نسبت به قرآن كريم وجود ندارد. وي با اشاره به تأكيدات رهبر معظم انقلاب اسلامي به افزايش بصيرت و آگاهي در جامعه خاطرنشان كرد: منويات رهبري و نام‌گذاري سال‌ها از سوي ايشان داراي عمق و حكمت است كه اگر به صورت شايسته و بايسته به آنها بپردازيم بدون شك در جامعه تحول‌آفرين خواهد بود. اگر امروز بصيرت در جامعه گسترش يابد هيچگاه بحران و فتنه‌اي در كشور رخ نمي‌دهد كه بخواهيم نگران آن باشيم. استاد پرهيزگار در ادامه افزود: كساني كه امروز مرتب سخن از بحران در جامعه مي‌زنند، مگر يك بار قرآن را به صورت كامل نخوانده و يا تفسير آن را مطالعه نكرده‌اند. درست است كه نمي‌توان به عمق مفاهيم قرآني دست يابيم ولي حداقل مي‌توانيم بصيرت خود را افزايش دهيم و امور جاري سياسي و اجتماعي نظام اسلامي را اداره كنيم.

پرهيزگار همچنين بصيرت را حاصل آميخته شدن معرفت و تقوا دانست و گفت: در قرآن كريم آيات بسياري وجود دارد كه مي‌تواند پاسخگوي بسياري از مسائل روز اجتماعي و سياسي كشور باشد. امروز مي‌توانيم با تمسك به آيات قرآن كريم بسياري از فتنه‌ها را در جامعه خنثي كنيم اما متأسفانه برخي افراد بي‌سواد، توهين به مقدسات اسلامي را به جايي رساندند كه منبع وحياني قرآن كريم را منكر شدند، البته آنها لاطائلات كهنه و پوسيده گذشته برخي معاندان را بلغور مي‌كنند.
اين استاد قرآني در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: بر اساس آموزه‌هاي ديني و قرآني اگر شخصي را بر اساس ادله منطقي قبول نداريم بايد تنها با رعايت عدالت و انصاف از او انتقاد كنيم. كساني كه امروز سخنان بيهوده بر زبان مي‌آورند خودشان خوب مي‌دانند كه شعارهايي همچون نه غزه نه لبنان و يا جمهوري ايراني اشتباه است و نبايد در برابر نظام اسلامي اين گونه موضع‌گيري كنند. براي حمايت يا مقابله با يك حقيقت بايد تنها در راه خداوند و با رعايت كامل عدالت و انصاف گام برداريم.  پرهيزگار در بخش ديگري از سخنان خود خواستار حمايت جدي مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از فعاليت‌هاي قرآني در كشور شد و گفت: امروزه گروه‌هاي قرآني كه براي مسابقات به كشورهاي اسلامي اعزام شده و به مقام‌هاي برتر دست مي‌يابند متأسفانه حمايت نمي‌شوند و حتي يك گروه فيلمبرداري براي به تصوير كشيدن اين موفقيت‌ها با آنها اعزام نمي‌شود. در اين انتهاي مراسم، مدرك افتخاري استادي دانشگاه علوم پزشكي قم به پاس خدمات و همكاري نزديك محمدحسين صفار هرندي و شهريار پرهيزگار با اين دانشگاه به آنها اعطا شد. همچنين لوح يادبودي از سوي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم به صفار هرندي وزير ارشاد دولت نهم اهدا شد.

 در بخش پاياني مراسم روز دانشجو، از دانشجويان ممتاز دانشگاه علوم پزشكي قم كه ميانگين معدل‌هاي آنان در طول تحصيلشان بالاتر از 18 بود با اهداي لوح تقدير و جوايزي تجليل به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت دانشجویی
  • کد خبر : 1920
کلمات کلیدی